Goedkoopste autoverzekering

De APK keuring is een mooi moment om ook even de andere zaken aan de auto onder de loep te nemen. Hoe zit het bijvoorbeeld met de autoverzekering? Heeft u nog steeds de goedkoopste autoverzekering? De meeste mensen gaan voor een nieuwe auto een all risk autoverzekering afsluiten, maar naarmate de auto ouder wordt is het de vraag of dit nog steeds de beste keus is. Een all risk verzekering is duurder dan een WA autoverzekering. Bovendien kan per autoverzekering verschillen wat wel en wat niet in gedekt wordt. Denk dus goed aan het gebruik van de auto. Sommige verzekeraars dekken bijvoorbeeld de schade veroorzaakt door aanhangwagen of caravan, maakt u hier vaak gebruik van, dan is dit een aandachtspunt. Ook schade door storm, hagel en water is niet standaard meeverzekerd. Vindt u dit een belangrijk punt, bekijk dan goed de site van de verzekeraar. Op deze manier kunt u het beste de goedkoopste autoverzekering vinden.

Goedkoopste autoverzekering berekenen

Om de goedkoopste autoverzekering te berekenen is het verstandig een online rekenhulp hiervoor te gebruiken. Op APK keuringseisen helpen wij graag bij het vinden van een goede autoverzekering. Vind hier een autoverzekering die bij u past. Het vinden van de verzekering voor uw auto gebeurt in een aantal stappen:

  1. Voer uw gegevens in (persoonsgegevens, kenteken, schadevrije jaren)
  2. Kies welke autoverzekering u wilt (per verzekering ziet u wat er wel en wat er niet bij in zit)
  3. Klik op Bekijken om de verzekering van uw keus te bekijken

Op deze manier selecteert u snel de goedkoopste autoverzekering en weet u direct wat u kunt besparen. Maandelijks komen er duizenden mensen om alles te vinden over de APK keuring en zoeken direct de beste autoverzekering uit. De reden hiervoor is dat een autoverzekering berekenen tegenwoordig bijzonder snel en simpel is. Meestal kost het maar een paar minuten om te weten wat u kunt besparen. De verschillen tussen de verzekeraars zijn groot en aangezien de verzekering iedere maand weer betaald moet worden, scheelt het verschil in premie op jaarbasis soms honderden euro’s. Vergelijk direct autoverzekeringen en wie weet heeft u met de besparing de APK keuring voor dit jaar alweer terug verdient.