Autoverzekering

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken kan u flink wat geld besparen. Vergelijk hierboven de meeste autoverzekeringen op een eenvoudige manier. U vult uw kenteken in, persoonlijke informatie, het aantal kilometers, eigen risico, de leeftijd waarop u uw rijbewijs gehaald heeft en het aantal schadevrije jaren. Klik op ‘bekijken’ achter iedere autoverzekering¬†om de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken en in 1 oogopslag te zien waar u uw auto goedkoop √©n het beste kunt verzekeren. Een goedkope autoverzekering betekend namelijk niet automatisch de beste dekking. Wij raden daarom aan de autoverzekeringen in uw prijsklasse te vergelijken ook op overige informatie zoals dekking van de verzekering en de kosten wanneer u de basis verzekering gaat uitbreiden. Daarnaast kan het goed zijn om ook uw overige verzekeringen bij 1 verzekering onder te brengen. Sommige verzekeraars geven zelfs korting.

Onderdelen autoverzekering

De volgende onderdelen vindt u in uw autoverzekering terug (per aanbieder kan dit afwijken):

  • WA, ruitbreuk, brand/storm/natuur en diefstal – WA beperkt casco en schade aan uw eigen auto Extra onderdelen die u kunt kiezen:
  • Dekking ongevallen inzittenden
  • Schade inzittenden
  • Pechhulp Nederland
  • Rechtsbijstand

Wat betreft Pechhulp raden wij aan dit niet dubbelop te nemen. Bent u al lid van de ANWB of Routemobiel, dan hoeft u dit in de meeste gevallen niet ook bij uw verzekeraar re regelen. Naast de Autoverzekering kunt u ook de Zorgverzekering vergelijken en, wanneer u op reis gaat, de Reisverzekering vergelijken. De autoverzekering berekenen kan honderden euro’s per jaar schelen door de goedkoopste autoverzekering te vinden. Na alles ingevoerd te hebben kunt u op de knop “bekijken” klikken om de verschillende verzekeraars te bekijken. De pagina wordt in een nieuw tabblad geopend waardoor u na het berekenen van de autoverzekering gemakkelijk de inhoud van de verschillende verzekeringsmaatschappijen kunt vergelijken.